Spiritualitás

Türelem

Türelem
A kártyalap arra utal, hogy mostanában siettünk teremteni, bizonyságot tenni. Legyünk engedékenyebbek, és tapasztalni fogjuk, hogy a türelem aktív szerepet játszik az „idő” és távolság, az elképzelés és létrehozás viszonylatában. Meditáljunk a csenden, hogy szenvtelenül vehessük számba vágyainkat. Elmélkedjünk a gízai piramisok nagyszerűségén. Gondoljuk el, hány hosszú évet vett igénybe felépítésük, mégsem kételkedett benne senki, hogy egyszer állni fognak. Mi több, már több ezer éve magasodnak a sivatag homokjában. Emlékezzünk, hogy minden megnyilatkozás mögött a hármas szám rejtőzik. Ez Mihály arkangyal tanításának alapja. Tűnődjünk ebben a nyugalomban és csendességben.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái: XIV. Smaragdtábla – A Jelképek

Sandal

Jézus tanításai: Miért próbál meg az ego egy szögletes szöget erőltetni egy kerek lyukba?

Sandal

A nyolc erény tana

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .