Orosz gyógymódokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spirituális gyógyításSpiritualitás

Szervmasszázs energiagömbbel

Szervmasszázs energiagömbbel
Ezzel a gyakorlattal remekül aktiválhatjuk fő szerveinkben a biokémiai és energetikai folyamatokat. Érdemes rendszeresen végeznünk, meri nagyban hozzájárul jó közérzetünkhöz. amely minden sikeres gyógyítás alapja.
A masszázs nemcsak izomfeszültségek esetén tesz jót, hanem szerveinket is felfrissíti, ha jótékonyan végigmasszírozzuk őket a teremtés világosságát hordozó energiagömbökkel.

Az energiagömbbel való masszírozást két lépésben érdemes gyakorolni. Először kis körökben masszírozzunk, amíg gördülékenyen nem sikerül. Ez hasznunkra válik majd, ha nagy körökkel kísérletezünk.

Közben igyekezzünk kikapcsolni a gondolatainkat /mint a többi gyakorlat esetében is/. A módszer annál eredményesebb, minél inkább le tudjuk csillapítani elménket. Ha elsőre nem sikerülne, ne csüggedjünk: gyakorlat teszi a mestert.
 
KIS KÖR – ELŐKÉSZÜLETEK
 
Helyezkedjünk el kényelmesen állva vagy ülve. Képzeljünk a jobb kezünkbe egy aranygömböt, és játsszunk vele egy keveset. 
Most süllyesszük bele a gömböt a tenyerünkbe, és hagyjuk legurulni a karunkon, át a mellkasunkon, majd irányítsuk fel a bal tenyerünkbe. Innen dobjuk át a jobb kezünkbe, és ismételjük végig az egészet olyan lassan, hogy még folyamatos maradjon a mozgás.
 
NAGY KÖR – SZERVMASSZÁZS 
 
Ismét tartsuk az arany fénygömböt a jobb kezünkben. Süllyesszük bele a tenyerünkbe, és hagyjuk végighaladni karunkon a vállunkig, majd onnan át a bal vállunkra. Ezután testünk bal oldalán irányítsuk keresztül a bal tüdőlebenyen, a szívén, a bal vesén, a lépen és le a bal lábon.
Most váltsunk át a jobb oldalra, és vezessük a gömböt felfelé, keresztül a lábon, a vesén, a májon és a tüdőn, egészen a jobb vállig. Onnan mozgassuk át a bal vállra, majd felkarunkon és alkarunkon keresztül bukkanjon elő testünkből a bal tenyerünkben.
Ezután dobjuk át a fejünk fölött a jobb kezünkbe. Ismételgessük a gyakorlatot addig, amíg könnyedén nem sikerül.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok

Related posts

Minden csoda egyforma

Sandal

Gyógyítók és a Schumann-hullámok

Sandal

A spirituális társkapcsolat legfontosabb előfeltétele

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .