Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSri Chinmoy

Próbáld megszeretni a világot

Próbáld megszeretni a világot
Ne engedd, hogy sötét kétség uralkodjon feletted! Minden percben fényes reményekkel köss barátságot, hogy megváltoztasd saját világodat és a körülötted lévő világot! Ne próbáld megváltoztatni a világot. Kudarcot fogsz vallani. Próbáld megszeretni a világot. Lám a világ megváltozott, örökre megváltozott. Nem mennyből jött szentekre, csupán földi keresőkre van szükségünk, akik hisznek a békében, és békében akarnak élni. A kedvesség alapvető természete, hogy terjed. Ha ma kedves vagy másokhoz, ők ma hozzád lesznek kedvesek, holnap valaki máshoz. Vidám elmém felemelheti, sőt átalakíthatja mások életét. Mindennap egyetlen tanulnivalónk van: Hogyan legyünk őszintén boldogok! Mindig boldog akarsz lenni? Akkor add fel a negativitás mellett vívott harcot, és tanuld meg az önbátorítás gyönyörű művészetét! Minden reggel ki kell ürítened szívedből a végtelen és haszontalan aggodalmakat és nyugtalanságot. Tanuld meg a megbocsátás művészetét, és alkalmazd először saját magadra. Aztán könnyű lesz másoknak megbocsátani. Csodás napokat! Légy magadhoz jó!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
Sri Chinmoy

Related posts

A pozitív lét dimenziói: Pozitív beszéd

Sandal

A Felemelkedett Mesterek eszméje

Sandal

Mit tenne most a szeretet?

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .