Barbara Marciniak: A fejlődés ösvényeGalaktikus Föderáció/CsillagtestvérekPlejádiakPlejádiak tanításaiRejtélyek/TitkokSpiritualitásUFO

Plejádiak tanításai: Energia és frekvencia – az elme új játszótere 4.rész

Plejádiak tanításai-Energia és frekvencia – az elme új játszótere 4.rész
A frekvencia trükkös dolog, s jó, ha eszetekbe vésitek, hogy a frekvenciát nem lehet becsapni. Az agyhullámjelek képet adnak az elme állapotáról a rezgésszámokon keresztül, amelyeket a fizikai világban való működésetekhez használtok. Megtanulhatjátok, hogyan kell kiépíteni egy mindent átfogó, erős és élesen fókuszált frekvenciát. A felerősített, élénk frekvencia aztán sokkal dominánsabb lesz, mint bármilyen más, a környezetetekben található frekvencia. A józan ész nagy szerepet játszik az ilyen fokozott éberség kialakításában. Létre lehet hozni olyan egyéni rezgést, amely képes átalakítani mérgező vagy pusztító szubsztanciákat is. A mai, elektromos berendezésekkel teli világban rendkívüli erőfeszítésre van szükség, hogy fenntarthassátok energiaszinteteket, ha erősen terhelt elektromos mezőben éltek. Meg kell tanulnotok ott tartózkodni, ahol a rezgéseket jónak érzitek. Ez a hely legtöbbször a természetben található. Meg lehet tanulni, hogyan lehet mindent átalakítani, noha nem árt mérlegelni, vajon tényleg megéri-e az erőfeszítést: olykor könnyebb és ésszerűbb egyszerűen csak elköltözni, vagy megváltoztatni egy szokást. Sok ember gyakorlatilag akkor sérti meg magát energetikailag, amikor nekifeszül, és megpróbálja átverekedni magát a mások negatív érzései által keltett kaotikus gondolatviharokon. A frekvenciák világában minden gondolat energetikai formát ölt, az érzések pedig üzemanyagként működnek, amikor a gondolatjeleket a környező éterbe lökik. A gondolatok a hasonlóság alapján összetömörülnek – hasonló a hasonlót vonzza. Minden gondolat parancs a sejteknek egy bizonyos vágyott hatás elérésére, ezért a tudattalan gondolatok és szuggesztiók gyakran rendkívül károsak lehetnek a testre. 
Amikor nagy forgalomban vezettek, a többi vezető rezgése olykor igen intenzív és zavaró lehet. A legtöbben azt hiszik, hogy egyedül, elszigetelve üldögélnek az autójukban, de a vezetés, mely eléggé hipnotikus cselekvés, előidézhet egyfajta megváltozott tudatállapotot. Ebben a transszerű állapotban a vezető által megélt érzések és gondolatok aztán tudattalanul kiközvetítődnek a világ autópályáira. Meg kell tanulnotok összpontosítani a figyelmeteket és észrevenni, hogy min jár az eszetek. Milyen gondolattömörülésekhez csatlakoztok? Örömteliekhez vagy kétségbeesettekhez? Amikor világosan tudjátok, hogy mit akartok, tudván, hogy az élet bármilyen vágyott változatát megteremthetitek magatoknak, akkor a szándékotokkal tudatosan megszabhatjátok a környezetetek energiáját, úgy, hogy gyengéd, szerető gondolatokat küldőtök a környező helyekre, legyen az autópálya vagy egy kis mellékút. A gondolataitokat korlátlan mértékben használhatjátok, és minél többet gyakoroljátok, hogy hogyan lehet harmonikussá, kiegyensúlyozottá tenni a környezeteteket, annál nagyobb hatással lesztek a világra, melyben éltek! 
Amikor gondolkodtok, éreztek, beszéltek, cselekedtek, álmodtok, akartok, kívántok és léteztek – mindig frekvenciákat hoztok létre. Mivel járultok hozzá az emberi aktivitás mezőjéhez? Lehet, hogy azok, akiknek látszólag nagyobb hatalma van, egyszerűen csak nagyobb intenzitással képesek összpontosítani a frekvenciáikat.
Az energiamező sehol sem szegényebb vagy gazdagabb – mindenütt egyforma és mindent átható. A létezés mezőjét a Kozmikus Intelligencia hatja át, ami az önérdek szempontjából semleges, a valóság nagyobb rendszerében az egyedi szemlélő nem is létezik. A kozmikus elme kollektív tapasztalat, olyan, amely mindig változik és fejlődik, mert folyamatosan gyűjti a tapasztalás minden egyes mozzanatát, amit a tudatosság valamelyik formája megél és továbbad. Az akaraterőtöket használva új világot teremthettek, ha létrehozzátok azoknak a gondolatoknak és energiáknak a frekvenciáját, amikre vágytok. Ez az igazi szabadság! 
A szándékaitokkal döntitek el, hogy milyen tapasztalatot teremtetek magatoknak, az pedig, ahogy erre a tapasztalatra reagáltok, meghatározza a dolgok kimenetelét. Ha azt választjátok, hogy végighazudjátok és végigmanipuláljátok az életeteket, sötét, démoni erőket használtok az utatokon, akkor az ilyen jellegű eseményeket fogjátok megtapasztalni. A választás mindig a tiétek, azt csinálhatjátok, amit akartok! Függetlenül attól, hogy vállaljátok-e a felelősséget azért, amit teremtetek, mindig ti hozzátok létre, amivel az életetekben találkoztok!
A frekvencia trükkös dolog, s jó, ha eszetekbe vésitek, hogy a frekvenciát nem lehet becsapni! Ahhoz, hogy igazán őszinte és hiteles energiarezgésetek legyen, összhangban kell lennetek az érzéseitekkel! A megtévesztő, a dolgok felett szemet hunyó embert, aki a jó ember szerepében tetszeleg, könnyen fel lehet ismerni, és mint nyitott könyvet lehet olvasni, ha az elvárásaitokat elengedve ráhangolódtok szándékának igaz mivoltára. Amikor már tudtok frekvenciát olvasni az érzéseitekkel, akkor már gyerekjáték lesz a hazugság és a megtévesztés energiájával bánni! A jó frekvenciát olvasó ember mindig őszinte önmagával és másokkal szemben, mert ennek a képességnek az elsajátításához az őszinteség és az integritás egyaránt szükséges. Minél nagyobb integritással rendelkeztek, annál több kapuja nyílik meg előttetek a tudásnak, s a létezés valódi titkaira is fény derül. 
Erre nincsenek kiképző táborok, vagy kurzusok, amikre fel lehetne iratkozni; ez mind tőletek és a lelkiismeretetektől függ. Létezésetek minden pillanatában adva van a lehetőség, hogy melyik utat választjátok: az alsót, a középsőt vagy a felsőt. Az őszinteség olyan frekvenciát hoz létre, mely azt mondja: megvan bennem a becsület és az integritás, megbízható vagyok, akire mindig lehet számítani és támaszkodni. Minél több felelősséget vagytok hajlandók vállalni az életetek megalkotásában, annál nagyobb igazságokat lesztek képesek elfogadni, és annál jobban élni tudtok majd velük. A felelősség kitárja a kapukat a teljes önmegerősödés előtt!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
 
Barbara Marciniak: A fejlődés ösvénye

Related posts

Kettéválik a Föld mágneses terének furcsa képződménye

Sandal

Aura látás: Koncentrációfejlesztő gyakorlatok

Sandal

Víz alatti város, vagy hatalmas UFO-bázis a tenger alatt?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .