Gondolat teremtő erejeSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásTeremtés/Vizualizáció

Nem csupán a tudatos gondolataidból manifesztálsz

Nem csupán a tudatos gondolataidból manifesztálszA legfontosabb dolog, amit a manifesztációval kapcsolatban meg kell értened: nem csupán a tudatos gondolataidból manifesztálsz. Arra vonatkozóan, hogy mit érdemelsz meg, a tudatalatti gondolataidból manifesztálsz. Ez azt jelenti, hogy csak azt tudod manifesztálni, amiről valóban úgy hiszed, hogy érdemes bevonzani az életedbe.

A kutatások szerint a kognitív tevékenységünknek csupán 5 százaléka tudatos, a fennmaradó 95 százalék tudatalatti. Ez azt jelenti, hogy a gondolataink, reakcióink, döntéseink, észleléseink és viselkedésmintáink 95 százalékát az agyunk tudatalatti részei irányítják. Ezt figyelembe véve érthető, hogy a tudatalattink miért van akkora hatással az általunk teremtett valóságra. Miközben azonban a tudatalattinknak korlátlan hatalma van arra, hogy az álmaink felé tereljen minket, ugyanígy képes arra is, hogy visszatartson minket az álmainktól. Ez azért van így, mert a tudatalattinkban lakik az a két dolog, ami minden manifesztálást akadályoz: a félelem és a kétség.

A félelem és a kétség bizonytalanság, korlátozó hiedelmek, méltatlanságérzés, valamint arra vonatkozó kétely formájában jelenik meg, hogy az univerzum képes megadni nekünk azt, amit szeretnénk. A félelem és a kétség szabotálja a manifesztálási képességünket azáltal, hogy tudatalatt azt az üzenetet küldjük az univerzumnak, hogy a kívánt dolgokra nem vagyunk méltók, vagy nem állunk készen azok fogadására.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Roxie Nafousi: Manifesztáció

Related posts

4 testelhagyás élmény – amire a mai napig nincsen magyarázat

Sandal

Mindig írd le a céljaidat

admin

A szerelem nem lesz, hanem van

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .