Érdekes helyekRejtélyek/TitkokRejtélyes jelenségek

Megmagyarázhatatlan eseményeket tapasztalnak az Urál hegységben

Megmagyarázhatatlan eseményeket tapasztalnak az Urál hegységben
Túrázó csoportok rejtélyes eltűnéséről, majd előkerüléséről számolnak be a Taganaj Nemzeti Park munkatársai.
Az elmúlt hetekben egymás után több turistacsoport tűnt el az Urál hegyei között – jelentette az orosz TV3 tévécsatorna hírszolgálata.
Az előkerült túrázók beszámolói szerint általuk jól ismert területeken kerültek olyan helyekre, ahonnan sehogyan sem találták meg a kiutat. Eltűntek a kijelölt túraútvonalak jelzései, a tájékozódást elősegítő jól ismert tereppontok, és váratlanul egy teljesen ismeretlen rengetegben találták magukat. Ott azután hosszasan bolyongtak a kivezető utat keresve, mígnem összefutottak végre a kutatásukra kiküldött hegyi mentőkkel.
 
Furán telik az idő
 
A történtekben az a legkülönösebb, hogy míg a turisták kitartanak amellett, hogy csupán pár órát töltöttek az ismeretlen vadonban, a mentőcsapatoknak több napjukba telt, míg rátaláltak az eltűntekre, sokszor több tucat kilométerre attól a helytől, ahol nyomuk veszett. Állításukat a karóráik által kijelzett dátummal bizonyítják, míg a naptár teljesen mást mutat – írja az orosz Direct Press hírportál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

origo.hu

Related posts

Hasonlóságok: Szárnyas hajó

Sandal

A 100. majom elmélete és a mindent összekötő energiamezők

Sandal

Szó szerint gondolatolvasó egy 5 éves kisfiú

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .