CsakrákSpiritualitás

Magánhangzók és a csakrák

Magánhangzók és a csakrák
Minden csakra gyökér-szótagja csupán mássalhangzóiban különbözik, tehát (a homlokcsakrát kivéve) a magánhangzó megegyezik bennük. A csakrák megrezegtetéséhez azonban találtam egy hatékonyabb módszert: ha a magánhangzókat használjuk. Más metafizikai rendszerekben is fellelhető ez a technika, de a magánhangzók és a csakrák párosítása eltérő; a következő listát viszont a leggyakoribb egybeesések alapján készítettem el. Magunk is tesztelhetjük, hogy mennyire működőképes: ejtsük ki a magánhangzókat, s figyeljük, hogy melyik csakra jön rezgésbe! 
Lehet, hogy saját csakráink esetleg csak bizonyos hangmagasságra és hangszínre reagálnak. Kísérletezzünk bátran!
E magánhangzók egyformán hatásosak, de talán még erőteljesebbnek bizonyulnak, ha néma mantraként vagy meditációs eszközként vetjük be őket. Válasszuk ki a csakrát vagy a csakrákat, amelyekkel dolgozni szeretnénk, és használjuk felébresztésükhöz az alábbi táblázatban
hozzájuk rendelt hangot.
Muladhara: O
Szvadhiszthána: Ú
Manipura: A
Anahata: É
Visuddha: í
Adzsna: mm
Szahaszrara: nng (mint az angol -ng végű szavak esetén), vagy ne használjunk hozzá hangot.
Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)

 

Anodea Judit: A csakrák bölcsessége

Related posts

Napi hála: Földanya, köszönöm, hogy itt vagy nekem!

admin

Dr. Joe Dispenza – Egészségileg (6. rész) /VIDEÓ!/

Sandal

Gregg Braden: A mátrix eredete

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .