ÁsványlexikonKristálygyógyászatSpiritualitás

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Achát

Kristálygyógyászat-Gyógyító kövek-Achát
Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: minden színben meglelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkozással, áttetsző.
Kristályszerkezete: trigonális. Mohs-keménység: 6-7. Sűrűsége: 2.59-2,61
Képlete: SiO2
Előfordulás: Német o., Orosz o. Olasz o. India, Ausztrália, Dél-Afrika, stb.
Nyugati csillagjegy (horoszkóp): Bika, Ikrek, Rák, Skorpió. Indián csillagjegy:Szarvas.
Kínai csillagjegy: Kígyó, Ló, Bárány, Disznó. 
Elemek: típusonként változik
Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a yin és yang energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.
A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagam káoszával, gondolataim és érzelmeim zűrzavarával. De szembesít önmagam démonaival, a félelmeimmel, megítéléseimmel is. Szembesít a felismeréssel, hogy mindazt a bajt, problémát, amit megélek én okozom magamnak. A hogyant is megmutatja, hiszen rávilágít a nekem kárt okozó gondolataimra, és a hozzájuk kapcsolódó félelmeimre. Mivel tudom a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát könnyen megérthettem, hogy mindazt, amit kiengedek gondolataim és érzelmeim révén, bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki. Segítségével, különösen ha kérem tőle, kivezet ebből a káoszból, mégpedig úgy, hogy felerősíti a Benső Hangot, a bennem Élő Isten hangját. Lecsendesíti az elmét, ezért a csend köve is. Meghallom Isten hangját önmagamban. Segítségemre van abban is, hogy egyensúlyba kerüljek a jelen időbe, mert a Bennem Élő Istennel csak jelen időbe lehet kommunikálni. Teszi ezt olyan módon, hogy a férfi, női oldalam kiegyensúlyozza, (Itt átadok neked egy lélegző gyakorlatot, ami ezt a folyamatot meggyorsítja, együtt a kővel gyors eredményt érthetsz el. Ezt a gyakorlatot a bennem Élő Isten adta át, mert gyorsítani, haladni akartam. Tehát: kényelmesen elhelyezkedsz egy széken, úgy, hogy talpaid a földön legyenek. Egyszerűen elkezded figyelni a lélegzetedet, de amikor belélegzel a figyelmed a fejed tetején legyen és lásd, hogy a fejed tetején arany fény áramlik be. A levegő kifújásakor pedig a talpaidra összpontosíts és lásd, hogy az aranyfény kiáramlik a talpaidból. Ezt a gyakorlatot ötvenszer végezd el.
Az agy rendellenességeit is kiigazítja, az agyféltekéket is egyensúlyba hozza. Tehát az egyensúly és a felismerések köve is. Segít szembeszállni félelmeimmel, ráébreszt, hogy meg kell a félelmektől kérdezni, miért csináltalak magamnak, mire tanítasz? Ha ez megtörténik azok kioldódnak. A kő elvisz ezekbe a megtapasztalásokba, szembe állít a gondjaimmal és átvilágítva azokat, felhozza a bátorságot bennem, hogy gondjaimtól is megkérdezzem: mire tanítasz, miért csináltalak magamnak? Megértem, hogy a gondok nem mások, mint feldolgozatlan tapasztalások a segítségükkel. De segítségükkel szembesülök a megítéléseimmel is, mert rávilágít. Megérthetem és meg fogom tapasztalni, ha megítélek bármi eseményt vagy embert, vagy érzést, vagy csak tanúja vagyok valaminek, én is az leszek amit kigondolok, hiszen gondolataim teremtik valóságomat. A bennem Élő Isten visszahúzódik ilyenkor önmagába, vagyis egyedül maradok és megtapasztalom megítéléseim. Erre mondta Jézus „Ne ítélj, mert megítéltetsz!”, és bizony leáll a fejlődésem, megszűnnek megértéseim. Leáll minden. Ezzel a valósággal is szembesít az achát, ha kérem. Vagyis ha úgy érzem, hogy egy helyben topogok, nem történik semmi, segít átvilágítani, segít önmagamnak megbocsátani azonnal, ha kérem, hiszen a megbocsátás Isteni kegyelem, és legelőször önmagamnak kell megbocsátani, hogy tovább léphessek. Az achát segítségével mindez megtörténik bennem és megtisztulva kapcsolatba leszek a bennem Élő Istennel. Teszi ezt olyan módon, hogy tisztítja a tudatom testi síkját, a solarom és a hozzá kapcsolódó szerveket májat, epét, gyomrot, de különösen a hasnyálmirigyet. Megtapasztalhatom segítségével az élet édességét, ha megszüntetem az önutálatot, meggyógyul cukorbetegségem. Megtapasztalhatom önmagam értékeit, helyreállíthatom önbecsülésem. Bátorság köve, mert erőt ad az első lépéshez és támogat a haladásban. A béke köve, mert mindezt a legnagyobb nyugalomban, békében élve önmagammal vezényli le. A csodák köve is, hiszen felismeréseim, melyek tovább visznek csodaként élhetem meg összekapcsolódva a bennem Élő Istennel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 

gyogyitaskovekkel.hu

Related posts

Nem elég látni, hallani, érteni és képzelni

admin

Gondolatok negatív érzelmek kezelésére: Tagadás

Sandal

Nem vagy egyedül, nem egyedül járod végig az utat

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .