Kapcsolatok/SzerelemSpiritualitásSzeretet

Ikerlángok mindennapjai

Ikerlángok mindennapjai
Ha igazán együtt rezegtek, és a Szerelem is áramlik közöttetek, akkor néha úgy érezheted, hogy a határaitok eltűnnek, és egy Egységként élitek a mindennapokat, örömben és harmóniában.
Ilyenkor olyan erősek és szilárdak vagytok, hogy semmi nem tudja befolyásolni a kapcsolódásotokat, és ezzel együtt nagyon Érzékenyek is lesztek egymásra, mert olyan szorosan össze vagytok fonódva, hogy szinte Egyetlen osztatlan Tóvá változtok, ahol bármelyikőtök is hullajt el egy árva könnycseppet, vagy rejteget érzéseket és szavakat magában, azok meg fognak rezdülni a tó felszínén, és Mindketten pontosan tudni fogjátok mi zajlik a Másikban, hiszen Egyek vagytok már, és minden rezdülésetek végig fog hullámozni Szerelmetek tavában.
Örülj ennek az összeolvadásnak, mert így tudtok igazán összedolgozni, és olyan harmóniában együttműködni, ahol szavak nélkül is értitek egymást, és mindent egy Cél vezérel, az hogy Szerelmetek növekedjen és mélyüljön, és hogy közelebb kerüljetek ezáltal a Forráshoz, hogy Isteni sorsotokat beteljesíthessétek. 
Nem tudtok többé kibújni a felelősség alól, hogy amit tesztek azt egymásért, vagy az egótok hízlalása és kielégítése céljából teszitek. Minden dolognak nyoma van valahol, és ha Tisztán játsszátok a Szerelmet, akkor nem marad folt a Szíveteken, és mindig harmóniában és Isteni békésségben hajthatjátok álomra a fejeteket. És higgyétek el, ez mindennél többet ér, mert reggelente a másik szemébe tudsz nézni olyan tisztán, mintha a saját Tükrödbe néznél, és csak azt láthatod hogy az Isteni Igazság és Szeretet néz vissza rád ebből a tükörből, ekkor tényleg azzá váltál Aki Vagy, és a Szerelmed forrása Szívedből jön, és a másik is Bízhat benned, mert olyannak adja Szerelmét, aki Tisztelettel és Őszinte Szerelemmel fog vigyázni Kincseidre.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

A szeretet maga az élet pozitív ereje

admin

Denzel Washington: Az Istenbe vetett hitem megadott mindent

Sandal

Jézus tanításai: Ébredjetek, és lépjetek elő!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .