MédiaRejtélyek/TitkokRejtélyes jelenségekVideók

Hatalmas fényvillanás Oroszország felett

Hatalmas fényvillanás Oroszország felettAutós fedélzeti kamera vette fel 2014. november 14-én azt a rejtélyes fényvillanást, amely bevilágította az eget az uráli város, Jekatyerinburg (a régi Szverdlovszk) környékén. Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta a hatalmas, robbanásszerű fényvillanást.
A szinte nappali világosságot okozó jelenség az RT.com szerint valószínűleg meteorhullásnak köszönhető, bár szóba került az is, hogy esetleg valamilyen katonai tevékenység okozhatta. Hang nem követte a fényjelenséget.
Miután az egyik szemtanú feltöltötte a YouTube-ra a videót, többen is jelentkeztek, hogy látták a villanást. Mások is rögzítették – mobiltelefonnal – a jelenséget.
Az NBC News arról számolt be, hogy egy szakértő úgy véli, a jelenség nem égi eredetű. Idézi egy meteorokat figyelő blogból Marco Langbroek szavait: „Kétlem, hogy ez egy meteor lenne”. Rámutatott arra, hogy a szemtanúk úgy látták, vörös izzás jelent meg az égen a villanások előtt. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a jelenség nem mozgott az égbolton. A szakértő szerint, ez inkább tűz, illetve egy sor kisebb robbanás lehet.
A fenti véleményt alátámaszthatja az a tény, hogy a közelben, Rezben egy régi vegyi üzem található. Ezt egy helyi híroldal is említette a fényjelenséggel kapcsolatban.
De lehet találgatni tovább… 

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!szeretlekmagyarorszag

Related posts

David Icke: A holografikus univerzumról /magyar felirattal/

Sandal

Hasonlóságok: Kulturális hasonlóságok Kambodzsa és Mexikó között

Sandal

Érdekes NASA rádiózások, amik az UFO-k létezését támasztják alá

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .