Finomérzékelési gyakorlatokOrosz gyógymódokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyógyításSpiritualitás

Finomérzékelési gyakorlatok: Mértani alakzatok érzékelése

Finomérzékelési gyakorlatok-Mértani alakzatok érzékelése

Ezzel a kis gyakorlattal hamar megtanulható, hogyan legyen az ember csupán megfigyelője annak, ami történik. A gondolkodás háttérbe szorul, és megszűnik minden szándékosság, ami ideális állapot a sikeres vizualizációs munkához. Ezzel az egyszerű gyakorlattal felkészülhetünk bonyolultabb feladatokra is.
 
Finomérzékelési gyakorlatok: Mértani alakzatok érzékelése


Az alakzatok érzékelése
Üljünk egyenes hattal, lélegezzünk néhányszor erőteljesen ki és finoman be. Vállunkat eresszük le, nyakunk, vállunk, karunk és kezünk legyen laza. Mindkét kezünket emeljük magunk elé, két tenyerünk között nagyjából 40 centiméter legyen a távolság. Képzeljük el, hogy két kezünk között megjelenik a képen látható mértani alakzatok valamelyike. Figyeljük az alakzatot, töltsük ki mindenfele színnel, és forgassuk két kezünk közön.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok

Related posts

Napi hála: A világomat közösen teremtem a Teremtőmmel

admin

Napi pozitív megerősítés: Amint kimondasz megerősítő kijelentést

admin

Spirituális gyakorlat: Összekapcsolódás és gyógyítás szívenergiával

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .