Finomérzékelési gyakorlatokOrosz gyógymódokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyógyításSpiritualitás

Finomérzékelési gyakorlatok: Energiagömb technika

Finomérzékelési gyakorlatok-Energiagömb technika
Ez a gyakorlat különösen alkalmas arra, hogy összehangoljuk jobb és bal agyféltekénk működését, és aktiváljuk a tobozmirigyet. 

A gyakorlat:
Ezt a gyakorlatot is végezhetjük ülve vagy állva. Karunk kényelmesen lógjon, vállunk és nyakunk legyen laza. Alkarunkat fordítsuk úgy, hogy tenyerünk felfelé nézzen.
Először 4-5 másodpercig összpontosítsunk a tenyerünkre. Energiaáramlásának erősítése érdekében , hüvelykujjunkkal nyomjuk meg tenyerünk közepét, és közben mélyen lélegezzünk. Ezzel aktiváltuk a tenyér energiaáramlását.
Most képzeljünk egy kis fehér energiagömböt a jobb kezünkbe. Gondolatban lassan mozgassuk át a másik kezünkbe, majd vissza.
Egy idő után változtassuk meg a gömb árnyalatát, a szivárvány minden színét kipróbálva, legyen a gömb világoskék, majd kék, zöld, sárga, narancssárga, piros és lila. Ha kedvünk tartja, két vagy akárhány, mindenféle színű gömbbel is zsonglőrködhetünk!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok

 

Related posts

Amit látsz, nem a valóság

Sandal

Koronacsakra: Tudás

admin

Napi pozitív üzenet: Pozitív változások

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .