MásvilágSpirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tippek halottak napjáraSpiritualitás

Ezekre figyelj oda halottak napján és mindenszentekkor

Ezekre figyelj oda halottak napján és mindenszentekkorOktóber utolsó napja és november első két napja az úgynevezett Halloween ünnep (angolul all hallows’ evening = „minden szent estéje”), Mindenszentek napja, és Halottak napja. Ilyenkor a hagyományok szerint az emberek többsége kimegy a temetőbe mécsesekkel, virágokkal…
Érdemes ilyenkor védelmet kérnünk magunkra, (és otthonunkra) mivel a temetőkből könnyen összeszedhetünk kéretlen látogatókat.
(Kapcsolódó cikk: Spiritualitás VII.: Így emlékezz meg szeretteidről mindenszentekkor és halottak napján )
Ezt legfőképpen abból érzékelhetjük, hogy fáradékonyabbak vagyunk – mivel a lelkek emberi energiánkkal „táplálkoznak” – , hideg levegő vesz körül minket (esetleg hideg érintések, fuvallatok), előfordulhatnak napfonat és a szakrális csakra körüli fájdalmak is. Ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk, akkor tisztítsunk füstölővel (én személy szerint palo santot használok – ez egy perui fadarab), és hívjuk Mihály arkangyalt. Kérjük meg, hogy tisztítsa meg otthonunkat, és minket is minden entitástól. Alakítsa át a teret.
Otthonunkat is ajánlatos levédeni – ilyentájt különösen.
Ha gyertyát akartok gyújtani, akkor azt viszont érdemesebb kint a temetőbe elhelyezni – a lakás helyett – , mivel a megragadt lelkek ilyenkor keresik a fénykapukat.
Sajnos nálunk is egyre terjed a halloween-i „ünnep” vagy inkább kultusz, ami elég veszélyessé teszi ezt a pár napot. Gyerekek és felnőttek is jelmezekbe öltöznek boszorkányoknak, halálnak, vámpírnak, szellemeknek, zombiknak, csontvázaknak…
Bele se gondolnak az emberek, hogy ezekkel a jelmezekkel és tárgyakkal milyen entitásokat hívnak le a Földre, milyen átjárókat nyitnak, tele negatív energiákkal. /Ha tehetitek kerüljétek az ilyen „ünnepi” összejöveteleket./
Bizony akár egy kisebb tárgy (akár egy medál, vagy más lógó, egyéb halloween-i dísz) is lehívhat nem kívánatos entitásokat. Így vigyázzatok, hogy mivel „díszítitek” otthonotokat. Ha őszi dekorációt szeretnétek, akkor sima (nem kifaragott) tökökkel, őszi levelekkel, illatos száraz növényekkel, őszi bogyókkal, virágokkal díszítsétek lakásotokat.
Eltávozott szeretteitekről bármikor megtudtok emlékezni. Bármikor gyújthattok gyertyát az év bármely napján. Hiszen ők a szívetekben élnek tovább.
Ha mindenképp szeretnétek temetőbe menni, akkor viszont a védelemről ne feledkezzetek meg (magatok köré).
Bármit is gondoltok ilyenkor a „halálról”, jusson eszetekbe, hogy az élet örökké tart, csak a formája változik. A „halál” nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete. Bánat helyett öröm. Mert nem ér véget az élet, hanem folytatódik tovább egy magasabb szinten, tele békével, bölcsességgel és szeretettel…
Fénnyel és Szeretettel teli napokat kívánok. Isten áldásával.
Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Az igaz szeretet

Sandal

Ha szeretsz valakit…

Sandal

Az indigó és jelentése: Mi az az indigó gyerek?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .