Egyiptom/PiramisokŐsi civilizációkŐsi idegenekŐsi leletekŐsi városok és építményekRejtélyek/Titkok

Egyiptomi óriások vannak a Grand Canyon alatt?

Egyiptomi óriások vannak a Grand Canyon alatt

1909-ben nagy felzúdulást keltett az arizonai Phoenix Gazette egyik cikke, mely szerint egy G. E. Kincaid nevű kutató föld alatti várost talált a Grand Canyon alatt. Kincaid a járatokban rézeszközökre bukkant, melyek nem hasonlítottak az indiánokéra, sokkal inkább az ókori Egyiptomban használtakra. Táblákat is talált, rajtuk a hieroglifákra emlékeztető írással. A legdöbbenetesebbek azonban a múmiák voltak: 3-3 és fél méter magas emberek holttestei.
Hogy kik lehettek ők? Amerikába került egyiptomiak? Magasságuk szerint inkább óriások, ám ne feledjük: az egyiptomi mitológia szerint a Nílus-völgy korábbi civilizációját hatalmas termetű „héroszok” alkották. A legendák az atlantisziakat is a mai embernél magasabbnak írják le, talán ők a láncszem az ősi Amerika és Egyiptom között. A rejtélyt fokozza, hogy Kincaid az állítólagos felfedezés után eltűnt, emiatt sokan az egészet hoaxnak tartják. Ám máskor is előfordult, hogy az ilyen horderejű leletek felfedezőit valakik „kivonták a forgalomból” – lehet, hogy itt is ez történt.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Hihetetlen

Related posts

Az ősi sírkamrák titkai: Kozmikus térképek

Sandal

Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjával

Sandal

Fényhajó repült ki a Popocatepetl vulkán belsejéből /VIDEÓ!/

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .