Dr.Joe DispenzaSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Dr.Joe Dispenza: Miért olyan nehéz a változás?

Miért olyan nehéz a változásA változás és az átalakulás folyamata, a viselkedésünk összhangba hozása a szándékainkkal nehéz folyamat. A kihívás abban rejlik, hogy képes vagy-e áthidalni a tudás és a tapasztalat közötti szakadékot. A változás azonban nem olyan nehéz, mint gondolnád, ha tudod, hogyan összpontosítsd a figyelmedet és irányítsd az energiádat. A tested folyamatosan követi az elméd irányát, ahogyan a figyelmedet a külső világod különböző elemeire irányítod. Lehetséges tehát, hogy a tested éppúgy kövesse az elmédet egy ismeretlen tapasztalatba, mint ahogyan egy számodra ismerősbe is.
Ha továbbra is egy új jövőre összpontosítasz, minden nap újra és újra felidézed azt, a tested követi az elmédet ebbe az új élménybe. Amikor a boldogtalanság vagy a félelem érzelmeihez kapcsolódsz, amelyek a múlt kémiai maradványai, elvonod a jelen pillanatból az életenergiát. A valóságodat az életed összes ismert eleme alkotja. Ez magában foglalja a fizikai világot, amely dolgokból és emberekből áll és a belső világot, amely gondolatokból és érzésekből áll. Ha a figyelmedet az ismerős dolgokon tartod, akkor folyamatosan azt fogod létrehozni az életedben.
Az érzelmek mozgásban lévő energia és minél erősebb az érzelem, annál több figyelmet fordítasz az okra. Tehát, amikor elvonod a figyelmedet az életedben lévő negatív elemekről, elkezded gyengíteni az érzelmi kötődéseiket és visszahozod az energiádat magadhoz. Ez kölcsönhatásba lép az elektromágneses meződdel és új energiát hoz létre, amelyet felhasználhatsz egy új sors megtervezésére. Azáltal, hogy az energiádat elvonod az életed azon területeiről, amelyek nem mozdulnak, felépítheted a saját energiameződet és új jövőt teremthetsz magadnak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Dr.Joe Dispenza

Related posts

A pozitív lét dimenziói: Pozitív akarat

Sandal

A macskaterápia valóság

admin

Ne teremts több fájdalmat a Jelenben, a MOSTban!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .