David IckeÉbredés

David Icke: A valóság letöltése 2.rész

David Icke-A valóság letöltése 2.rész

Amikor megkérdeztem Credo Mutwát, a zulu sámánt, hogy miért nem látják többen a hüllő entitásokat, azt válaszolta, hogy a hüllőlények látványa annyira eltér az emberek valóságképétől, hogy agyunk eltávolítja a „látott” képből.

Ez az egyik oka, hogy egyes emberek látnak szellemeket, mások pedig nem. A híres misztikus bölcs, Sir Aurobindo Ghose szerint a legtöbb ember szeme előtt egy „mentális ernyőt” hord, ami megakadályozza, hogy az „anyag fátyla” mögé lásson. Ez teljes mértékben helytálló megközelítés, és az „anyag fátyla” a látható fény az elektromágneses spektrumon belül.
Szóval mi a valóság? Bármi, amit annak hiszel, vagy amit hihetővé lehet manipulálni számodra. Például, arra programoztak minket, hogy higgyünk az élelmiszer, a kőolaj, a nyersanyagok, a víz és a többi szűkösségében. De hogyan lehet szűkösség egy illúzióban? Csak úgy, ha hiszel benne. Albert Einstein azt mondta, hogy valójában nem a ténylegesen létező természetet figyeljük meg, hanem az érzékelési módszerünk hatásának kitett természetet.
Az elméletek határozzák meg, hogy mit tudunk megfigyelni és mit nem. A Megfigyelő befolyásolja, sőt meghatározza a Megfigyeltet. Ez rendben is van, ezt részecskefizikai kísérletek sorozata már réges-rég bebizonyította, de tovább mehetnénk, kimondva azt, hogy nincs is ténylegesen létező, objektív (a tudattól függetlenül létező ) természet, csak illúzió.
Az emberi faj minden minden részletében hipnotikus transzban él, mint a színpadi hipnotizőr alanya, sőt ténylegesen sokkal inkább, hiszen a színpadi alanyon csak egyetlen hipnotizőr dolgozik, s csak rövid ideig. A mindennapi életben viszont folyamatosan bombáznak minket a hipnotikus beültetések. Gyerekkorban ott vannak a szüleink és a tanárok, hogy megmondják nekünk mi a valós és lehetséges, felnőttként pedig a média és a körülöttünk élők nyomása teszi ugyanezt velünk.
Mint ahogy egy színpadi hipnózis alanyával el lehet hitetni, hogy egy elefánt van a nézőtéren, vagy azt, hogy banánt eszik, miközben éppen egy citromot szopogat, ugyanúgy el lehet hitetni velünk, hogy Osama Bin Laden hozta össze szeptember 11-et egy barlangból, és hogy az orvosok vagy akár a hivatalos tudósok tudják, hogy miről beszélnek.
Valójában egyik sem igaz, de ha elhisszük ezt a szemetet, akkor úgy fogjuk megteremteni a valóságunkat, hogy összevágjon ezzel. Ennek eredményeképpen pedig támogatni fogjuk a terrorellenes háborút, bevesszük a felírt orvosságot akkor is, ha a mellékhatások sokkal nagyobb károkat okoznak, mint maga a betegség, és elfogadjuk, hogy amennyiben egy tudós kijelenti, hogy a Végtelen Tudatosság nem létezik, akkor az biztosan úgy is van.
Az olyan technikák, mint például a Totalitárius Settenkedés vagy a Probléma-Reakció-Megoldás csak példák arra, hogy milyen módon törekszenek az Illuminátusok olyan hitrendszert plántálni belénk, amivel valóságunkat az ő terveiknek megfelelően szerkesztjük át.
Az emberi faj transzban él, csak azt látja, amit mondanak neki, éppen úgy, mint Tom a hipnotizálós buliban. Nem kell törekednünk a megvilágosodásra, már megvilágosodottak vagyunk.
Egyszerűen csak fel kellene ébredni, az ég szerelmére, kitörni a transzból és felidézni, kik is vagyunk valójában!
Mint ahogy a pszichiáter R. D. Laing mondta: „Ha nem tudom, hogy tudok, azt hiszem, hogy nem tudok.”
Egy másik mondata is jól leírja az emberiség helyzetét:
„Elfelejtünk valamit, és aztán elfelejtjük, hogy elfelejtettük.”
Ez jól összefoglalja, hogyan került a tudatosság az illúzió csapdájába, amit én Mátrixnak fogok nevezni.
A New Age „mozgalom” jó részét alkotják a „szeminárium-rajongók”, akik szemináriumról-szemináriumra, gurutól-guruig bolyonganak, keresve azt, ami már régen az övék. Azért nem találják, mert túlságosan lefoglalja őket a keresés. Az elméddel nem láthatsz az elme fátylán túl. Úgy hisszük, hogy a megvilágosodás valamiféle megtalálandó tű a szénakazalban, miközben a megvilágosodás annak felfedezése, hogy nincs semmiféle tű és semmiféle széna. A transzállapot tart minket távol ettől az igazságtól.
Az illúzió még mélyebbre hatol, mint hogy a hiteink állítják össze a valóságunkat. Azt hiszem, néhány éve kezdtem ezt igazán értékelni, amikor először megláttam a kozmikus számítógépes játék háttérfüggönyét. Olyan volt, mintha a világot egy háromdimenziós nézőkén át látnám, mint amilyen például a Viewmaster, amiben egy kép két változatát vetítik, egyiket az egyik, másikat a másik szemünk elé, és az agyunk kialakít egy illuzórikus háromdimenziós látványt a két sík képből.
Ha valaha is megtapasztaltad ezt, akkor felfogod idézni ezt, hogy mennyire kifejezett a 3D-hatás, sokkal jobban, mint normális esetben. Elkezdtem a világot így látni, először csak rövidebb, majd hosszabb időszakokra is. Úgy nézett ki, mint a 3D-s verziója valaminek, amit a Nintendótól kapsz. Manapság, amikor az utcán sétálok, úgy érzem magam, mintha a Mátrix című film egyik jelenetében lennék. Nem a világban vagyok, elkülönülök tőle, inkább csak szemlélem, mintsem részt veszek benne.
Mindig sokkol, ha valaki ebben az állapotban beszél hozzám, mert láthatatlannak érzem magamat. Amikor ránézek a láthatóan „szilárd” épületekre, autókra, olyan mintha át tudnám dugni a kezem rajtuk. Ez furán hangozhat bárkinek, akinek új ez az egész, de hogy is lehetnének ezek a tárgyak mások, mint illúziók, amikor csak az agy dekódolta elektromos jelek képei?
A „világ” egyáltalán nem szilárd, csupán a szilárdság illúziója.
Carlos Castaneda egyik könyvében idézi sámán forrását, „Don Juant”:
„Észlelők vagyunk. Tudatosság vagyunk; nem vagyunk tárgyak; nincs szilárdságunk. Határtalanok vagyunk… Mi, vagyis inkább az eszünk elfelejti (ezt) és így csapdájába ejtjük önmagunk teljességét, egy ördögi körbe, amiből életünk folyamán csak ritkán törünk ki.”
A kvantumfizika kutatja és próbálja megérteni a valóság atomi méret alatti szintjének világát. Egyszerűbben szólva ez az energia tanulmányozása hullámalakban és részecskékként, ahogy az atomok és az anyag „fizikai” valóságán túl működik. E birodalomban a hagyományos fizika „törvényei” (egyébként is illúziók) mérhetően nem működnek, továbbá az elképzelés, hogy a fizikai világ szilárd, bizonyítottan lehetetlenség. A tudósok azt mondják, sőt az iskolákban a mai napig azt tanítják, hogy a fizikai világot atomok építik fel. Állítólag az atom elnevezés az ókori görög Demokritosztól származik, aki elsőként jelentette ki, hogy az anyag apró, oszthatatlan részecskékből áll, amit ő atomnak nevezett.
De várjunk csak! Ha az atomok a „szilárd” világ építőkövei, akkor hogyan lehet, hogy amikor tüzetesen megvizsgáljuk az atomot, kiderül: kizárólag üres teret találunk, vagyis történetesen egyáltalán nem szilárd?
Tudom, nem jártam egyetemre (köszönöm Istenem), és bár így tanulatlannak számítok (köszönöm Istenem), mégis látok itt egy apró ellentmondást. Hogyan tud valami, ami nem szilárd, egy „szilárd” fal építőköve lenni, mint ami például éppen előttem van? Valójában nem képes erre, ez egész az agyunk műve. A kvantumfizika fejlődésével a tudomány kénytelen volt elismerni, hogy az atomok nem szilárdak. Köztudott, hogy az atomok még kisebb részecskéket tartalmaznak: a protonokból és neutronokból álló atommag, ami körül látszólag elektronok keringenek.
A „fizikai” anyagot alkotó atomok lesújtóan „üresek”. Ahogy egy író mondta egyszer:
„Ha egy atom akkora lenne, mint egy székesegyház, akkor az atommag körülbelül egy tízcentes érme nagyságú lenne.”
A maradék „üres” az öt érzékszervvel felfogható valóságban, mert valójában a „fizikainál” magasabb frekvenciákon rezgő energiából áll. Ha mélyebbre hatolunk az atomi méretek alatti világba, azt találjuk, hogy semminek sincs szilárdsága. Semminek, még az épületeknek, autóknak, hegyeknek vagy a csontodnak a testedben sincs. Az egész egy illúúúúúúúúúúúúúúzió! Ha ezt nehéz elfogadnod, gondolj csak az álmaidra. Háromdimenziós képekben álmodsz, és mégsem állítja senki, hogy szilárd tárgyak lennének az álmodban, ugye? Ez a valóság ugyanilyen – egy valósnak hitt álomvilág.
Kapcsolódó cikkek: David Icke: A valóság letöltése 1. rész

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
David Icke: Infinite Love is the Only Truth Everithing Else is Illusion

Related posts

Gyógyszer? Inkább nem! – Az ehető chippel ellátott gyógyszer megkapta a hatósági engedélyt

Sandal

Törvény tiltja az élelmiszer-pazarlást Franciaországban

Sandal

Ne csak nézz, láss is!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .