Drunvalo MelchizedekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Az emberi faj fogantatása: A szíriuszbeliek szerepe

Az emberi faj fogantatása-A szíriuszbeliek szerepe
Thoth azt mondja, léteztek a Földön óriások, de ez minden. Nem számol be arról, hogyan kerültek ide, vagy honnan jöttek. Annyit mondott el, hogy a fajunk megteremtésekor ezek az óriások váltak az emberiség szülőanyjává. Azt mesélte, hogy közülük heten összegyűltek, levetették fizikai testüket, tudatosan átlépték a halál kapuját, és hét egymásba kapcsolódó tudatgömb-mintát formáltak, épp olyat, mint a Genezis-mintázat. Ebből az összeolvadásból egy fehéres-kékes fényű láng keletkezett, amelyet az ősiek az Élet Virágának hívtak, és amelyet a Föld méhébe helyeztek.

Az egyiptomiak a Föld méhét az Amenti Csarnokának nevezték. A név egy negyedik dimenzióbeli helyet takar, amely harmadik-dimenzionálisan mintegy ezer mérföldes mélységben rejtőzik a Föld felszíne alatt, és egy negyedik dimenzióbeli folyosón keresztül a Nagy Piramishoz kapcsolódik. Az Amenti Csarnoka használatának egyik elsődleges célja új fajok teremtése volt. Fibonacci arányai alapján belsejében egy kőszerű anyagból készült terem található. A terem közepén egy kocka alakú kőtömb helyezkedik el, s annak tetején fénylik a Nefilimek által életre hívott láng. A 1,2-1,5 m magas, és körülbelül 0,9 m átmérőjű lángnyelv kékesfehér fényben ragyog. Ez a tiszta prána, tiszta tudatosság voltaképpen a planetáris „petesejt”, melyet számunkra alkottak meg, hogy megtegyük kezdőlépéseinket az emberinek nevezett új evolúciós ösvényen.
Thoth azt mondja, hogy ha van anya, valahol lennie kell egy apának is. Az apának, illetve az apa spermájának pedig a rendszeren vagy testen kívülről kell származnia. Amikor tehát a Nefilimek előkészületeket tettek egy új faj megteremtésére, egy messzi csillagról – a Szíriusz B-től a harmadik bolygó kifelé – származó másik faj már készülődött földi utazására. E faj 32 tagja érkezett a Földre, 16 férfi és 16 nő, egyetlen házassági közösséget alkotva. Szintén óriások voltak, magasságuk akkora lehetett, mint a Nefilimeké. A Nefilimek elsősorban harmadik dimenzióbeli lények voltak, a Szíriuszbeliek azonban a negyedik dimenzió síkját lakták.
A harminckét ugyanazon házasságban élő ember ideája alighanem furcsán hangozhat. Minthogy mi a nap fényét tükrözzük, a földi szokások szerint egy nő és egy férfi köt egymással házasságot. Napunk egy protonnal és egy elektronnal rendelkező hidrogén nap. A hidrogén atom mintáját másoljuk, ezért házasodunk ilyen módon, egy férfi egy nővel. Ha olyan bolygókra látogatnánk, melyek két protonnal, két elektronnal és két neutronnal rendelkező hélium nap körül keringenek, úgy találnák, hogy két férfi köt házasságot két nővel a gyermeknemzés céljából. Az olyan öreg napok, mint a Szíriusz B, amely nem más, mint egy magasan fejlett fehér törpe, 32 germániumból felépülő rendszert alkotnak.
A Szíriuszbeliek tehát eljöttek a Földre és pontosan tudták mi a dolguk.
Egyenesen az Amenti Csarnokának méhébe siettek, pontosan a piramis alá és a Csarnokban fénylő lángnyelv elé. Ezek a lények minden dolgot fénynek fogtak fel. Értették a gondolat és az érzelem közötti kapcsolatot. Egyszerűen létrehoztak 32, egyenként 76 cm magas, kb. 1 m széles és durván 5,4-6 m hosszúságú rózsakvarc lapot. A semmiből teremtették őket a láng köré. Arccal felfelé lefeküdtek ezekre a lapokra, férfi és nő felváltva, úgy. hogy a fejük a középpont, a lángok felé nézett. A Szíriuszbeliek megtermékenyítették a lángot, azaz a Nefilimek petesejtjét vagy összeolvadtak vele. A harmadik dimenzió síkján a Nefilim tudósok a laboratóriumi körülmények között létrehozott emberi tojásokat hét Nefilim nő méhébe helyezték, amelyekből végül világra jöttek az első emberi lények. Az emberi petesejt mindössze 24 óra leforgása alatt megtermékenyül – legalábbis az első nyolc sejt kialakulásán keresztül lezajlik az alapvető folyamat. A fogantatás planetáris szinten azonban teljesen másképp megy végbe. Thoth elmondása alapján a Szíriuszbeliek megközelítőleg 2000 évig feküdtek a láng körül mozdulatlanul, hogy teherbe ejtsék a Földet az új fajjal. Végül 2000 év múltán az első emberi lények meglátták a napvilágot Gondwana szigetén, Dél-Afrika nyugati partjainál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai
 

Related posts

Magadat keresed életed minden pillanatában

Sandal

Ezekre figyelj, ha irányítani akarod a körülményeket

admin

A harag vagy a megbántottság növeli az elkülönültségtudatot

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .