Galaktikus Föderáció/CsillagtestvérekPlejádiakÜzenetekVilágok

Ashen üzente a Galaktikus Föderációtól (2014.júl.14.)

Ashen üzente a Galaktikus Föderációtól-2014

Drága fényküldöttek, csillagmagok!

Az utóbbi hónapokban erőteljesebben beindult az ébredési folyamat azoknál, akik még alvó állapotban élték ezen inkarnációjukat. Viszont a fényhordozók között sajnálattal látjuk, hogy sok még az egó általi szétszéledés, az Egység helyett. (Nem szeretném használni az általatok generált fénymunkás jelzőt, mivel Ti nem munkások vagytok, hanem olyan szabadon leszületett lelkek, kik ezt a folyamatot szerették volna megtapasztalni, ami jelenleg is életetek része.) 

Testvéretekként kérlek titeket, hogy fogjátok meg egymás kezét. Nem egymás ellen vagytok, hanem egymásért. Viselkedjetek végre szeretetteljes fényküldöttek módjára. Rajtatok múlik a változás. A bolygótok. A jövőtök. A szabadságotok…
Emeljétek minél magasabbra rezgéseteket. Emelkedjetek fel hozzánk. Teremtsétek meg boldog és békés jövőtök, szívetek szeretetével, gondolataitok hatalmával. 
A közeljövőben egyre sűrűbben fogjátok látni hajóinkat. Nézzetek fel az égre, mikor késztetést éreztek rá. Megérezhetitek jelenlétünket bármikor, hiszen legtöbbetek különböző világok inkarnálódottjai (sokan születtetek le plejádi testvéreink közül is). Mind ismerjük EGYmást. Kezdő ébredő lelkek, ha nem is tudjátok használni tudatosan még a belső intuíciótokat, mi attól még küldjük a jeleket, egyengetjük utatok. Csak vegyetek észre minden kis részletet a környezetetekben. Ne feledjétek, sosem vagytok egyedül… 
Figyeljetek jobban önmagatokra. A saját egyéni fejlődésetekre koncentráljatok. Így tudjátok csak egymást tanítani, – mivel mindegyikőtök különböző szinteken áll – és együttes erőtök, energiátok egy célra koncentrálni, amit ti Eseménynek neveztek. 
Plejádi testvéretekként küldöm szeretetem és baráti ölelésem felétek. Hamarosan találkozunk. 
Ashen
Közvetítette és közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta /www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Related posts

Omnec Onec: A Vénuszról jöttem

Sandal

A szíriuszbeli lelkek ismertetőjegyei

Sandal

Hathorok: A Belső Kristálypalota és az Amenti Termeinek megnyitása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .