SpiritualitásVenice Bloodworth

Amint vetünk, úgy aratunk

Amint vetünk, úgy aratunkHogy elkerüljük a rengeteg elvesztegetett energiával és fájdalmas összeütközéssel járó céltalan sodródást, meg kell ismernünk a bennünket és a világunkat kormányzó nagyszerű alapelveket, az ok és okozat hatalmas és rejtélyes törvényét. Életünk ugyanis e törvénynek megfelelően telik meg fájdalommal, nélkülözéssel vagy épp örömmel és sikerekkel. A végtelen világegyetemben nem létezik sem szerencse, sem végzet: minden cselekedetet, minden gondolatot pontos törvények szabályoznak. A jószerencse mögött mindig megtalálhatók azok az okok, amelyeket mi magunk hoztunk mozgásba valahol, valamikor; az úgynevezett balszerencse pedig szintén az általunk életre hívott energiáknak köszönhető. Minden egyes oknak megvan a maga meghatározott okozata, az eredményeket pedig sosem kerülhetjük el: amint vetünk, úgy aratunk, tetteink egzakt, matematikai módon meghatározható következményekkel járnak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ, INSTAGRAMUNKHOZ , TELEGRAMUNKHOZ, vagy X-HEZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Vanice Bloodworth: Kulcs önmagadhoz

Related posts

Üzenet a Teremtőtől: Áramoljatok együtt a kilélegzéssel és a belélegzéssel

Sandal

A Szándék és a Vágy törvényének alkalmazása

Sandal

Napi pozitív megerősítés: Nem állok ellen

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .