AlajeAlaje tanításaiKérdések és VálaszokPlejádiakSpiritualitásVilágok

Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok – Szürkék

Alaje plejádi tanításai-Kérdések-Válaszok - Szürkék
Kérdés:
Hello Alaje, szeretném tudni, hogy a Szürkék általi elrablások valósak-e? Mit akarnak tőlünk? Úgy veszem észre, hogy az „Rh” negatív vércsoportú emberek iránt érdeklődnek és létre akarnak hozni egy keverék fajt.
Válasz:
Igen ők valósak. A Szürkék tönkretették a saját genetikájukat és többé már nem tudják természetes úton létrehozni. Tehát a legtöbben klónok. Biológiai robotok. Csak néhány ezer valódi. Így ember és állatrablásokat végeztek, hogy ellopják a DNS-t, hogy újra aktiválják a sajátjukat. De az nem működött, mivel nem használták fel a spirituális részt. A Szürkék és különösen a Zeta Reticuli és az alacsony Szürkék sajátossága, hogy nincsenek mély érzelmeik vagy könyörületük. Viszont hihetetlenül kíváncsiak a lét minden aspektusára, nagyon elemzőek, technológia imádók, de érzelemmentesek. Úgy tekintenek az emberekre, mint ahogy egy farmer tekint a teheneire, mint egy alsóbbrendű fajra.
A Szürkék nem tartották a szavukat… 1955-re nyilvánvalóvá vált, hogy az idegenek becsapták Eisenhowert és megszegték a megállapodást… Az amerikai kormányzat rájött arra, hogy kevesebb technológiát kaptak az ember és állatrablásokért cserébe, mint az a megállapodásban szerepelt és az elrablások száma 1 millióval meghaladta a szerződésben foglaltakat. Az idegenek nem mellékeltek semmilyen listát az emberi elrablásokról és ezen felül nem minden elraboltat hoztak vissza. Sokan voltak még pár éve, de a Galaktikus Föderáció kipenderítette őket. Néhányan még mindig a titkos kormánnyal dolgoznak együtt.
Amikor gyerek voltam, odajöttek a szobámba és elkaptak, hogy kivigyenek. De én harcoltam, energiával és az öklömmel, aztán elmentek. Erős fényenergiával ki tudod penderíteni a gonoszt. És néhányan, aki a jövőből jönnek fejlettebbek és megpróbálják kijavítani a rossz dolgokat, amit tettek.
 
Kérdés:
A Szürkék vagy Zeta Reticuliak egy faj, akik folyamatosan kínozzák az emberiséget. Meg tudnád magyarázni, hogy miért van olyan negatív energia a szívükben, mikor értik meg tisztán az ismeretlentől való félelmünket?
Válasz:
A Szürkék klónok, nem úgy gondolkodnak mint az emberek. Ne hasonlítsd össze őket magaddal. Nincsenek érzelmeik. Bábuk. Koncentrálj a fontos dolgokra. A belső spiritualitás fejlesztésére. Ez mind benne van a videóimban.
 
Kérdés:
Hello Alaje, először is köszönöm a videóidat!!! Van egy kérdésem, a Szürkék általi eltérítések valóságosak? Ha igen, mik a Galaktikus Szövetség lépései, hogy megvédjék az embereket a Szürkék elrablásaitól?
Válasz:
Alig van valamennyi horrorisztikus elrablás. Amióta a ’90-es években a Galaktikus Szövetség beavatkozott itt. Csak néhány elszigetelt eset van, de az a lélek szándéka volt.
 
Kérdés:
Néha, látom az álmomban a Szürke idegent. Megérinti a szívcsakrámat, aztán ad egy elektromos kisülést és elvesztem az öntudatomat. Egy másik álomban megérinti a bal kezemet és azt mondja: „Szükséged van ránk”. Mit jelent ez?
Válasz:
Védd meg magad attól az entitástól. Használd a 4-es számú videómat.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

alaje.hu

Related posts

Az Univerzum támogat téged: Jelek jelentése 1.rész

admin

Négy szó hordozza az élet művészetének titkát

admin

Legyen elég erőd elengedni

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .