Spirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Add át lelked mélyéről eredő félelmeidet az Univerzumnak

Add át lelked mélyéről eredő félelmeidet az UniverzumnakEbben a szent pillanatban, add át lelked mélyéről eredő félelmeidet az univerzum isteni kegyelmének, és az igazi szeretet mágikus ereje elkezdi munkáját. Ebben a varázslatos pillanatban neked csak annyi a dolgod, hogy megnyisd a szíved kapuját és engedd, hogy a tiszta szeretet hullámai átjárják egész lényedet.

Üdvözöld a szeretetet, mely mindannyiunk alapvető része, és hagyd, hogy minden érzés, minden egyes pillanatban bekövetkező esemény a szeretet nevében történjen. Minél inkább elmerülsz az univerzum végtelen bölcsességében, annál jobban érzed majd jelenlétét az életed minden területén. Amit hiszel, azt teremted a valóságodban.

Válaszd az univerzum útmutatását, az intuíciót és velük együtt a sors kegyelmét. Engedd meg, hogy ezek a fénylő útjelzők és útmutatók vezessenek utadon. Bízz a mindent átható rendszerben, mely éltet és irányít minket mindnyájunkat.

A jó érzéseket és gondolatokat erősítsd bensődben, és az univerzum válaszként pozitívan rendezi meg életedet. Ajándékokat fogsz kapni, melyek segítenek kreatívan megoldani azokat a kihívásokat, melyeket korábban nem mertél vagy nem tudtál megközelíteni. Az intuíció és a belső bölcsesség áramlik majd át rajtad, és megtanít, hogyan kezelj olyan helyzeteket, melyek korábban elérhetetlenek voltak, vagy túlterheltek voltak számodra.

A béke és a hit érzése vesz majd erőt szívedben. A jó érzés harmóniába hoz az univerzummal, és ebben a harmóniában találod meg az egészséget, a mentális tisztaságot, az önbizalmat, és ezáltal is enyhül a stressz és a feszültség.

Amikor igazán jól érzed magad, befogadóvá válsz. Te magad is a megértés és elfogadás legmagasabb állapotába lépsz. Fogadd be mindazt a csodát, ami körülvesz.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
www.fenyorveny.huwww.angyalokfenye.hu /  www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

A múlt elengedésével felszabadítjuk szellemi energiáinkat

admin

A legnagyobb megpróbáltatásod a legnagyobb diadalod

Sandal

David Icke: A valóság letöltése 3.rész

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .