Drunvalo MelchizedekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A pólusváltással kapcsolatos modern nézetek

A pólusváltással kapcsolatos modern nézetek
Az 1930-as években Edgar Cayce egy geológusnak közvetített válaszokat, amikor egy kérdés megválaszolásának kellős közepén Cayce hirtelen elhallgatott és valami ilyesmit mondott: „Tudja, ennél egy sokkal fontosabb dolog történik a Földdel, s talán nem ártana, ha tudna róla.” Ezzel belefogott, hogy elmesélje, miként fognak a Föld mágneses pólusai hamarosan elmozdulni. Úgy vélte, az esemény 1998 telén fog bekövetkezni, ám azóta a dolgok pszichikusán kiszámíthatatlan módon megváltoztak. Még mindig megvan a lehetősége annak, hogy a pólusok eltolódnak, ám lehetséges, hogy az esemény Cayce jóslatától eltérő módon fog végbemenni. Szabad akarattal rendelkező lények vagyunk ugyanis, s módunkban áll megváltoztatni sorsunkat, egyszerűen azáltal, hogy létezünk.

Edgar Cayce rendkívüli személyiség volt, olyan ember, akinek szavára sokan felfigyeltek. Cayce állítása, miszerint a pólusok a közeljövőben változáson mennek keresztül, a világ legnagyobb részének hihetetlennek tűnt. De mert e jóslat Cayce szájából hangzott el, tudósok és más, a témában érdekelt emberek tanulmányozni kezdték a pólusváltás lehetőségét. A geológusok nem hittek állításának igazában, mivel úgy vélték, hogy a pólusváltások között valószínűleg évmillióknak vagy évmilliók százainak kell eltelnie, és hogy egy efféle változás maga is nagyon hosszú időt vesz igénybe. Akárhogyan is, Cayce előrejelzésének hatására egyes tudósok élénk kutatómunkába kezdtek. Hatalmas súlyt adva Cayce szavainak, bizonyítékok egész sora került napvilágra, s az egész világ szemlélete megváltozott e tárgyat illetően. A tudósok feltevései szerint a fizikai pólusok változását mágneses pólusváltásnak is követnie kell. E hipotézisre alapozva vizsgálat alá vették a Föld láva kőzetágyait. Az erre vonatkozó kutatások az 1950-es években vagy 60-as évek elején kezdődtek meg. Azért döntöttek a láva kőzetágyak tanulmányozása mellett, mert számításaik szerint a pólusváltozást hatalmas vulkánkitörések kísérik, s a láva olyan jellemzőkkel bír, amelyek segítségével az előző pólusváltások megtörténte igazolható és időpontjuk könnyűszerrel meghatározható.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai
 

Related posts

Gregg Braden: Együttérzés – A természet ereje és az emberi tapasztalat

admin

Mindig csak a jóra figyelj

Sandal

Gyógyítás a nap erejével: Fényterápia

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .