Spirituális gondolatok (Sandal)Spiritualitás

A Lehetőség: a valóság egy szemlélete

A Lehetőség-a valóság egy szemlélete
Az emberek többnyire hogyan is gondolnak a körülöttük lévő világra? Tényekből állítják össze. Valamiből, ami már megtörtént, vagy biztos, hogy meg fog történni. Vannak általános tények, történelmi tények… véglegesek, állandók és befejezettek. A világ viszont nem csak tényeket, hanem lehetőségeket is hordoz. Egyszerű példa erre: Holnap lehet, hogy esni fog az eső, de az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy ma megnyered a lottó ötös főnyereményét. Ez is egy lehetőség.
Ahogy a tény, úgy a lehetőség is végleges. De még nem történt meg. Legalábbis ebben a síkban és fizikai valóságban.
Mert valójában már MINDEN megtörtént. A Forrás (Isten/Atya) egyik legnagyszerűbb ajándéka a határtalan lehetőségek tárháza. Tekints úgy minden percedre, és egész életedre, mintha egy számítógépes játék lenne, végtelen lehetőségekkel, utakkal. A befejezés pedig már meg van írva, de Te döntöd el, hogy milyen lesz a végkifejlett, az alternatív befejezés. Gondolj magadra időnként rendezőként, aki a saját életének moziját rendezi.
A lehetőségeket ne a múltban keresd, hanem a jelenedben. A Most pillanatában élsz mindig, így a lehetőség mindig adott, Te választod ki, mi az ami megvalósul belőle.
Minden lehetőség kapcsolódik érzéseinkhez, vágyainkhoz, reményeinkhez. A Lehetőség alkalmat ad megvalósítani egy bizonyos dolgot, vagy történést. Lásd a fizikai valóságot a Lehetőség perspektívájából.
Sokan mondják nap, mint nap, hogy nem kapták meg, amit akartak. Pedig éppen, hogy azt kapja mindenki, amit önmaga létrehoz a lehetőségei fényében, a gondolatai és szabad akarata által.
Vannak olyanok, akik áldozati tudatosságban élnek. Számukra csak a tények léteznek. A jövőt is csak tények szerint látják, mint ami megtörténik – de még nem történt meg.
Ezzel szemben egy magasabb tudatosságban lévő személy már előre látja a Lehetőséget, hogy hova vezet, mit nyerhet vagy veszíthet vele.
Az élet tele van lehetőségekkel, amik segítségével emlékezhetsz és teremthetsz – mert az élet teremtések sorozatából áll. Mindennap választhatsz másképp. Egyik nap a türelmet, az odafigyelést, a kedvességet. Másik nap dönthetsz amellett, hogy szomorú légy, vagy elvonulj éppen a világ elől.
Minden a megtapasztalás Lehetőségét nyújtja számodra.
A Lehetőség a valóság egyfajta szemlélete. Ezt akkor tudod legjobban megismerni, ha a jobb agyféltekedet használod, ami az intuíciós és megérző képességeddel van kapcsolatban.
A valóság maga a Lehetőség. Minden esemény, történés, emberi kapcsolat, döntés egy újabb út, egy újabb lehetőség.
Szárnyalj szabadon intuícióid által. Ha még magasabbra szeretnél szárnyalni, hát rajta! Csak gondolj rá, és megtörténik. A Lehetőség egy magasabb dimenziós valóság, ahol nincs se tér, se idő.
A Te gondolataid által formálódnak a Lehetőségeid, és megtapasztalásaid. Valósítsd meg minden álmodat, minden vágyadat. A te kezedben van a kulcs. A Lehetőségek ajtajának kulcsa.

Szerző: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Related posts

Spirituális gyakorlatok: A tér energetikai megtisztulása

admin

A Galaktikus Föderáció hajói Washingtonban 1952-ben, melyet a kormány ügyesen eltussolt 1.rész (VIDEÓVAL!)

Sandal

A Mennyei Prófécia felismerései

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .