Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSri Chinmoy

A legmagasabb valóság

A legmagasabb valóság
A kezdő úgy véli, hogy a meditáció a legmagasabb valóság, de amikor haladó keresővé válik, már tudja, hogy a meditáció csak az út, mely a legmagasabb valósághoz vezet. A legmagasabb valóság olyan valami, amit a meditáció útján haladva elérünk, vagy amivé válunk. Az isteni élet itt a földön nem elérhetetlen számunkra.

Az isteniség beteljesítése itt a földön soha nem maradhat elérhetetlen, ha ismerjük a titkok titkát. Ez a titok: isteni szeretetté érni, amelyben a szerető és a Szeretett eggyé válik, a teremtmény és a Teremtő eggyé válik, a véges és a Végtelen eggyé válik. Amikor egy emberi lényre rávirrad a megvilágosodás, Isten nem marad többé puszta ígéret, hanem tényleges megvalósítássá válik.

Meg tudod változtatni az életed. Erre a változásra nem kell éveket várnod, de még hónapokat sem. Abban a pillanatban elkezdődik, amikor belemerülsz a spiritualitás tengerébe. Próbálj meg fegyelmezett spirituális életet élni egy napig, egyetlen egy napig. Biztosan sikerülni fog.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
Sri Chinmoy

Related posts

Imalángok és meditációtenger

Sandal

Egy regressziós hipnózis élményei: Vissza a születés pillanatához, betekintés az előző életekbe

Sandal

A szív világossága és igazsága

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .