Alternatív gyógyítás/Természetes gyógymódokÉletmódÉletmód praktikákÉletmód/EgészségSólámpa/SóbarlangTermészetes gyógymódok

A hangulatosan megvilágított sóbarlangokban így lehet gyógyulni, töltődni

A hangulatosan megvilágított sóbarlangokban így lehet gyógyulni, töltődni
A sótéglák és sósziklák beépítésével készült, hangulatosan megvilágított sóbarlangokban a só gyógyító hatása többszörösen érvényesül. A sóbarlang építés legkedveltebb alapanyaga, a himalája só, erős egészségtámogató erők forrása, amely egyrészt összetételének, másrészt negatív ion-tartalmának és színterápiás hatásának köszönhető.

Mikor tesz nagyon jót a sós levegő?

A levegőben levő sópára a pozitív töltésű részecskéket megköti (pl. por, pollenek), ezáltal a helység levegőjét megtisztítja. A porlasztott, vagy ionizált himalája sóval dúsított levegő belégzésével pedig a himalája só gyógyító ereje is érvényesül. Használatával nem csak a légúti megbetegedéseken tudunk segíteni, hanem többek közt az allergiás megbetegedéseken, a szénanáthán, az immunrendszer gyengeségén, az alvászavaron, és a gyermekek hiperaktivitásán is.
 
A himalája só természetes antihisztamin (azaz allergiát kiváltó hisztamin hatását ellensúlyozza), tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a lerakódások, slejm felszakításában. A Himalája só hatékony a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításában is.
 

A káros pozitív ionok ellensúlyozása városi környezetben

Minden anyag állandó mozgásban van. Az atom részecskéi nemcsak egymás körül mozognak, hanem saját forgást is végeznek. Ezeknek a forgási impulzusoknak a nagyságát SPIN-ben mérik. (A spin a forgás angol megfelelője). A jobb-spin az óramutató forgásával megegyező irányt jelzi, a bal-spin az ellenkező irányt. Normális esetben a jobb- és a bal-spin körülbelül azonos gyakorisággal fordul elő, ami meg is figyelhető azokon a helyeken, ahol eddig megkímélték a környezeti hatásokat. Városi környezetünkben azonban a bal-spinű ionok vannak túlsúlyban. A bal-spin eluralkodását környezetünk elektromos áramlással való megfertőzésére vezeti vissza a tudomány. A jobb-spin gyógyító hatású energetikai rezgéseket hoz létre, míg a bal forgású erők rendszerint megbetegítenek. A só összes részecskéje csak jobb forgású, azaz a környezet káros hatásai ellen hat és ismét visszaállítja az egyensúlyt.
 
Mint a világon minden általunk ismert anyag – így a só is – atomokból áll. Minden atomnak egy atommagja és egy vagy több elektronja van, amelyek a mag körül rendeződnek és az atomburkot alkotják. Ionnak nevezünk minden atomot vagy molekulát, amelynek túl sok vagy túl kevés elektronja van. Ha egy ionnak túl kevés elektronja van, továbbiakat vonz magához, hogy a hiányt egészen egyszerűen kiegyenlítse. Ezt pozitív töltésű ionnak nevezzük. Ha egy ionnak túl sok elektronja van, akkor túl akar adni rajtuk, ezt negatív töltésű ionnak nevezzük.
 
A belélegzett negatív ionok kedvezően hatnak egészségünkre, a pozitív ionok ellenben károsak. A negatív töltésű ionok legnagyobb koncentrációját a tengernél, a magas hegységekben és az erdőkben, továbbá vízeséseknél és folyópartoknál találjuk.
 
Az ember naponta átlagosan 90.000 liter levegőt lélegez be. Az orrunkban és légcsövünkben lévő nyálkahártya sótartalmú váladékanyagot tartalmaz, amely – mint ahogy időközben már kiderült – a lélegzetben található pozitív ionok egy részét negatív ionokká tudja átalakítani, de a jelenlegi mennyiség már túl magas ehhez.
 

A só rezgésfrekvenciája

Az atomstruktúrájából adódóan semlegesítő hatású só a művi mezőfrekvenciákat természetes úton tudja kiegyenlíteni, ezáltal természetes erősítőként hat, amely átveszi, és egyben környezetébe juttatja az életünk számára oly fontos nyolctól tíz hertz-ig terjedő rezonancia-frekvenciát. Rendezi a betegek energiahiányát.
A himalája só biztosítja számunkra azt a frekvenciát, amely a testünkével azonos, ezáltal testünk ellazul és pihen.
A kristálysó szín-terápia
A himalája sókristály által kibocsátott fény frekvenciája megfelel az úgynevezett meleg hang tartomány 600-700 nanométer közötti frekvenciájának. A gyógyításban már évtizedek óta alkalmazzák a monokróm fénnyel való sugárzást, ugyanis ennek frekvenciái közvetlen hatással vannak a sejtképző funkciónkra.
 

Kiknek ajánlott a sóterápia?

fokozott stressz, depresszió és hiperaktivitás esetén
szénanátha, légcsőhurut, hörghurut, arcüreg-gyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, középfülgyulladás,
hangszálgyulladás esetén
szmogot szívó városlakóknak
mindenkinek, aki szabadon szeretne lélegezni
asztmásoknak
allergiásoknak
dohányosoknak
sportolóknak
COPD esetén
légúti gyulladásos betegségek esetén
ekcéma, psoriasis (pikkelysömör) esetén
Minden városlakónak érdemes lenne kipróbálni!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
 
kristalybarlang.hu

Related posts

Diófélék, halak és olívaolaj az agy fiatalon tartásáért

admin

Tommy Chong kanadai komikus saját magát gyógyította ki a rákból

Sandal

74 évesen ilyen gyönyörű a vegán étrendtől

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .