Spirituális gondolatok (Sandal)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A gondolat nélküli tudatosság birodalmában

A gondolat nélküli tudatosság birodalmábanMélyen elmerülve a lét végtelen óceánjában, néha megtapasztalhatjuk azt a misztikus pillanatot, amikor a gondolatok hirtelen elülnek, és belépünk a gondolat nélküli tudatosság birodalmába. Ez az állapot nem kötött sem időhöz, sem helyhez, hanem hirtelen és természetesen jelenik meg életünkben.

Ebben a szellemi térben az észlelésünk tiszta és kristálytiszta. A gondolatok zaja elcsitul. A valóság kibontakozik előttünk, és mindez egységbe olvad a magasabb rendű tudatosság hatalmas hullámaival. Ebben a gondolat nélküli állapotban meglátjuk és meghallju az univerzum misztériumait és felsőbbik énünket is, valódi lényünket. Itt nincsenek korlátok, nincs múlt, jelen vagy jövő, csak az örök jelenlét és a létezés varázsa.

Ezek a pillanatok, amikor az értelem és az intuíció egyesül, ajándékok a szellemi úton. A gondolatok zaj nélküli perceiben felfedezzük a valóság magasabb dimenzióit, és kapcsolatba lépünk az univerzum teremtő erejével. A gondolat nélküli tudatosságban az önismeret mélyebb rétegei nyílnak meg, és az élet részévé válnak.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
www.fenyorveny.huwww.angyalokfenye.hu /  www.angyalmandala.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Mudrák: Chin mudra – az egyéni tudat egyesítése a kozmikus tudattal

Sandal

Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái: V. Smaragdtábla – Unal lakója

Sandal

Élj vidáman: Te kontrollálod a gondolataidat!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .